IJshoeve De Boey

Specialiteit: Verschillende smaken schepijs, chocomousse, rijstpap, frisco’s, ijspralines

De familie De Boey is al vele generaties actief op de hoeve gelegen aan de rand van de Wase polders tussen de groene dijken met de karakteristieke lange rijen bomen. Daartussen graast hun vee in de malse weiden.

Twee jaar geleden trokken Marc en zijn gezin resoluut de kaart van de korte keten door de melk van hun koeien te verwerken tot roomijs in verschillende smaken. Ze bouwden op hun hoeve een verbruikszaal met zomerterras, waar het heerlijk genieten is van dit overheerlijke ijs of een ander melkdessert.

Er zijn nog veel plannen: nieuwe smaken met seizoensfruit uit eigen hoogstamboomgaard en zelf gekweekte bessen worden ontwikkeld, ze werken aan een winterconcept met meer boerderij-beleving en er worden landbouw-educatieve activiteiten uitgebouwd in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen: zoals bijvoorbeeld rondleidingen of excursies van melk tot ijs.

Als zorgboerderij begeleidt de familie De Boey sinds enkele jaren ook jongeren met autisme.

De rustige uitstraling , het landschap, de natuur, de landelijke wegen en dijken (met het kunstwerk van Reinaert De Vos) maken het plaatje compleet: ze maken onze regio ‘Waasland’ uniek en vormen een ideaal kader om te wandelen, te fietsen en te genieten.

Contact

ADRES Groenendijk 11, 9170 St-Gillis-Waas
TEL 0486 80 72 85
MAIL info@ijshoevedeboey.be
SITE www.ijshoevedeboey.be

Volg ons!

Openingsuren

winter:

Maandag en dinsdag gesloten
Van woensdag tot vrijdag van 13u30 tot 18 u
Zaterdag en zondag van 13u30 tot 20 u

Zomer:

Maandag gesloten
Van dinsdag tot zondag van 13u30 tot 20 u