Arenberghoeve

Op de Arenberghoeve en de Prosperhoeve kan je tal van land- & tuinbouwproducten terugvinden. De namen verraden deels waar de activiteit zich afspeelt, in het hart van de uitgestrekte Nieuw-Arenberg Polder. De Arenberghoeve is een traditioneel akkerbouwbedrijf waar aardappelen, tarwe, rogge, suikerbieten, maïs, erwten en uien verbouwd worden. Met schapen, kippen, parelhoen en kalkoenen is het boerderij verhaal volzet. Ze is uitgebaat door de familie Cerpentier-Beck. Traditie en smaak zorgen samen met een passie voor het vak, dat men kan genieten van de bekomen vruchten van de kleirijke bodem waarop de gewassen geteeld en dieren gehouden zijn.

Talrijke onwetendheden bij de bezoeker en consument overtuigden Alexander ervan om de medemens bewust te maken van de goeie inzet van de landbouwsector om tot een eerlijk product te komen. Deze eerlijke producten, kennis en ervaring aanbieden aan anderen is een uitdaging. De dieren krijgen een evenwichtig rantsoen dat specifiek is voor elke diersoort. De zogende lammeren genieten van malse natuur weide met gras – klaver mengsel. De moederdieren, ooien krijgen een winterrantsoen aangevuld met pulp en maïs. Het pluimvee geniet van eigen graan, gekookte erwten en aardappelen om uit te groeien.

Tijdens een eventueel verblijf in de B&B op de Arenberghoeve kan u dit bewonderen hoe men seizoensgebonden tot deze resultaten komt.

Contact

ADRES Nieuw-Arenbergstraat 8, 9130 Beveren
TEL 0479 45 48 13
MAIL cerpentier.alexander@telenet.be
SITE www.arenberghoeve.be

Volg ons!

Openingsuren

Info volgt nog